ATT TÄNKA PÅ INFÖR BRÖLLOPET!

 

 

Tvätta håret kvällen innan den stora dagen. Torktiden blir väldigt lång om håret är tjockt och då kanske inte frissan klarar tidsschemat

.

Tröjan du har på dig när du kommer till frisören bör vara mycket vid i ringningen men bäst är det om det är knappar eller dragkedja så att du slipper dra den över huvudet/frisyren.

 

Något att äta är bra så att man inte svimmar i kyrkan.

 

Kanten där man kliver in i bilen kan ge smutsrand på klänningen. Torka och ha ett stort tygstycke eller gammalt lakan att lägga när man kliver in.

 

Vänd på bilmattan som ligger vi fötterna, undersidan är alltid renare än översidan.

 

Var noggrann med att smörja in händerna så att de är mjuka och fina. Alla vill garanterat titta på ringen och då är det bra om det inte går att riva morötter på dina händer.

 

Smörj också dagarna innan extra noga i ansiktet där du har torra partier. Annars är det lätt att det fastnar mer fondation i "fnaset" och då ser man så torr och fjällig ut.

 

Eventuell toning eller färgförändring fixas gärna någon vecka innan för att det inte ska sitta kvar färgrester på hud eller hårbotten.

 

Eventuell plockning/färgning av ögonbryn/fransar gör också senast ca en vecka innan, då huden gärna blir lite rosa efter plockning och färgrester på huden.

 

Hår ca 2 tim

Makeup ca 45 min

Ombyte ca 45min

Restid till fotograf och/eller kyrka.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tandborste Tandcreme Deo

Underkläder Strumpor Skor

Klänning Slöja Blommor

Smycken manchettknappar