Diskmaskinen håller flera år längre om man kör en "reningstablett" anpassad för diskmaskiner en gång i månaden. Gärna vid lön så att man minns det:)

Tvätta ditt fläktfilter i diskmaskinen så sparar du mycket "gnuggtid". Jag kör vid "löning" så att det blir gjort kontinuerligt.

Tvätta dina svarta kläder med 1 tsk yes diskmedel så håller de sig svarta och fina länge.  Vanligt tvättmedel innehåller blekmedel och då blir mörka plagg lätt grå-dassiga. (ENDEL ANVÄNDER YES TILL ALL SIN TVÄTT)

Ett supertips är att ta bort fläckar  på kläder med hårspray! Spraya ymnigt på fläck innan tvätt, Fungerar super på fettfläckar både nya och gamla intvättade.

Kaffe-fläckar biter det tyvärr inte så bra på.

VARNING! för att använda Spray-blond!

Spray som bleker ditt hår i solen. Det blir förstört, allra helst om du har långt hår. SUPERVARNING! Rekomenderas EJ!

Jätte god fisk rätt tipsad av Marianne är att lägga 1 el. 2 frysta torskblock i ugnsform, stö Herbamare örtkrydda(gröna burken) ovanpå fisken. Häll grädde i formen så att det når till kanten på fisken EJ ÖVER KRYDDAN. Sedan in i ugn! Ät när firren är genomgjord, vi brukar ha potatis och ärtor till.

Som festrätt kan man pressa potatisen och servera cremfraiche rörd med pepparrot och mixade gröna ärtor.

Är du "knarrig" och har ont i lederna? Prova att "boosta" med omega-3 tillskott. (brist kan även i långa loppet leda till deppighet), kombineras alltid med antioxidanter pga att omega är oljebaserat och kan innehålla fria radikler.

Lider du el. någon anhörig av pollenallergi? Jag klarar mig bra genom våren med att äta antioxidant tillskott (rekomenderad dos på förpackningen gånger 3, morgon och kväll under pollensäsong).

Om du färgar/tonar håret hemma så är det bra att ta bort färgfläckar på huden med aloe vera gelly, man kan även smörja in konturen innan färgapplicering om det brukar fastna mycket färgpigment. Om det kommer lite gele på hårstråna så gör det ingenting för det påverkar inte infärgningen på ståt nämnvärt.

Denna produkt är super att göra rent i diskhon. Beläggning från kaffe od försvinner i ett nafs utan att man gnuggar ihjäl sig:)

Bältesspänne med bling, köpt i Hovermo,Jämtland Bältesspänne med bling, köpt i Hovermo,Jämtland
Tips för den som vill vara festfin i håret är att leta fina spännen från bälten på loppis. Fäst i håret och du är redo för fest:)

Flera tips kommer!

Här är tanken att jag ska dela med mig av en del av alla fantastiska råd och tips som jag fått av mina kära kunder genom åren♥