DEEP SKIN FIXAR DIN " PYSPUNKTERING"

Fylligare läppar med hudbehandlingen deep skin.
Passa på att bli lite ompysslad.
Pris 1195kr
Håller ca 4-6 veckor och det blir fylligare med flera behandlingar.

NBE- LYFT UTAN KIRURGISKT INGREPP

NBE 500 & DEEP SKIN

Vi erbjuder dig hudföryngring i världsklass!

Hudföryngring NBE 500 och Deep Skin är ett revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar.
Metoden innebär behandling helt utan nålar, kirurgiska ingrepp, laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

I stället utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. Behandlingarna hjälper dig återfå din spänst, färg och textur. Helt smärtfritt! För att få så optimala och snabba resultat som möjligt rekomenderar vi att vi använder oss av den kombinerade behandlingen med båda maskinerna.

Välkommen till en värld av möjligheter

 

 NANNIC

BEAUTIFYING

ENERGY

 

 

 

 

Efter flera års omfattande tester lanserar nu min leverantör Cosmetiqann tillsammans med Nannic ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden.

 

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

NBE finns idag på över 140 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

 

NBE med specialutvecklade produkter ger unika effekter

 

NBE är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

 

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.

 

Effektiv och säker metod

Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

 

Behandlingarna

Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengöras och bytas ut. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning.

 

Behandlingsområden:
Hudföryngring och lyft

Rosacea och couperoser

Acne

Rynkreducering

Ödemreducering

Slapp hud

Strie och ärr

Fettreducering och celluliter

 

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
1 behandling med DEEP SKIN & NBE 500
1 behandling med NBE 500
behandling av gammal ärrvävnad 10behandlingar DEEP SKIN & NBE 500