SLIM & FIRM

 

CREME SOM ÄR FETT- OCH

CELLULIT REDUCERANDE

 (för hemmabruk).

PRIS: 745 KR

 

Slim & Firm är ett revolutionerande serum som attackerar ALLA de faktorer som bidrar till celluliter och svårbehandlade lokala fettdepåer. Synligt resultat uppkommer efter cirka 30 dagars användning men positiva effekter har påvisats redan efter en veckas användning! Slim & Firm är ett unikt framsteg i forskningen mot celluliter och fettdepåer, äntligen har Nannic lösningen!

Organisk JodExtrakt av Kanel, Gurkmeja och IngefäraFröextrakt från QuinoaProlin aminosyra Ekologisk KiselSilanolSesam protein

Användning

Applicera Nannic Slim & Firm serum morgon och kväll på önskade områden under cirka 30 dagar eller till önskat resultat uppnåtts.

Anti Age

Gör hudens celler 10 år yngre på 42 dagar vid anv. 2 ggr/dag.

Tips: låt den stå vid tandborsten.

Då missar du den ej! ♥

Super att bygga upp huden med framför allt nu när solen & därmed uv-belastningen ökar.

HJÄLP TILL SJÄLV HJÄLP FÖR 480 KR

VENATRIX

Denna lilla "diamant" gör i förkortning att din hud får hjälp till självhjälp att "laga" det trasiga barriärnätet som håller blodådran på plats, så att den inte syns som ett ytligt blodkärl. För de flesta räcker det med en förpackning att få toppenresultat ! Några få har behövt 2 flaskor.

 

Appliceras 2 ggr/dag.

 

 

Venatrix couperose

 

bekämpar cuperorser, teleangiektasi och mörka ringar under ögonen.

 

Högteknologisk kosmetisk produkt enligt senaste rön

 

Medicinskt bevisad och dermatologiskt testad

 

För alla hudtyper

 

Hur verkar Venatrix couperose?

Couperoser är ett hudtillstånd som kännetecknas av en akut, kronisk infektion. Runt 10 % av befolkningen lider av detta, oftast ljushyade personer. Den reaktiva solen är en starkt bidragande faktor. Genom att använda Venatrix Couperose kan rödheten i ansikten reduceras som ett resultat av att syntesen i kollagena och elastinfibrer skyddas. Även mörka ringar under ögon liksom vidgade, synliga blodkärl reduceras permanent.

 

Venatrix Couperose är uppbyggd av flera olika naturliga komponenter med terapeutiska effekter vilket bevisats i ett stort antal laboratorieundersökningar.Glukosaminoglykaner har en skyddande effekt på det extra cellulära matrix som kollagen och vävs in i. Ett hälsosam extra cellulärt matrix har mycket stor betydelse för en optimal produktion av kollagen och elastin. Friska kollagen säkerställer att hudens vävnad och mikrokapillärerna förblir starka och fasta. Alger har en restriktiv effekt på enzymets försämring av både kapillärer samt extra cellulära matrisen.

 

Venatrix Couperose är ett nano-biodynamiskt serum som innehåller grönt te samt chrysanthemum extrakt som båda är välkända för sina anti-inflammatoriska egenskaper. Kombinationen av dessa två ämnen ger en synergieffekt i bekämpningen av fria radikaler. Den höga mängden av essentiella och omättade fria fettsyror, mjukar upp huden och håller den elastisk. Närvaron av dessa fettsyror har en läkande effekt.

 

Resultat

Couperoser

Den synliga delen av couperoserna kommer att minska beroende på utgångsläge. Genom att använda Venatrix Couperose två gånger dagligen minskar synligheten av couperoserna efter 8 till 12 veckor.

 

 

Teleangiektasi och mörka ringar runt ögonen

De synliga delarna av teleangiektasi (små kärl på näsa och kind) och mörka ringar runt ögonen kommer att blekna genom användning Venatrix Couperose två gånger dagligen i 6 till 8 veckor.

 

FAVORITER